L’escola

La Llar Municipal Lilaina som un espai d’acollida per a infants de 4 mesos a 3 anys. A l’escola disposem de 5 estances amb capacitat per a 73 infants.

L’Escola Bressol municipal Lilaina fou creada al setembre de 2011. És de titularitat municipal, de l’Ajuntament de Figueres, i gestionada per Suara Cooperativa. Som un centre obert, plural, acollidor i innovador, que ofereix un total de 73 places, prestant servei a infants de 4 mesos a 3 anys i a les seves famílies, donant-los suport en l’educació dels seus fills i filles.

Els espais de l’escola estan dividits en dos. Per una banda, trobem la zona de serveis i de treball intern de l’equip educatiu: cuina, serveis per usuaris i vestuari per treballadors, despatx, sala de reunions, magatzems i habitació per cotxets. I per una altra, les estances on adults i infants interactuen durant el dia. Tots els espais estan pensats i organitzats des d’una mirada pedagògica. Així disposem de 5 estances de referència, el vestíbul i el jardí, que són el punt de retrobament de tots els infants, en diferents moments del dia.