Les famílies

Les famílies sou el pilar bàsic en l’educació dels vostres fills i filles, i la nostra tasca és acompanyar-vos en aquest procés així com fem amb els infants. Procurem acollir les famílies, facilitant un clima de confiança que creiem que només es pot garantir mitjançant una comunicació sincera i propera.

Per fer partícips a les famílies del dia a dia dels més petits a l’escola, disposem de diferents canals de comunicació. Per una banda la plataforma KinderTic a través de la qual fem arribar l’agenda diària explicant com ha anat el dia a dia, fotografies, circulars i missatges directes que poden ser bidireccionals. I per l’altra, donem molta importància a la comunicació verbal: en aquest sentit en les arribades i les sortides procurem deixar espai per poder compartir petits moments de conversa, més personalitzats, on posar en comú informacions, dubtes, inquietuds…, tant per part de les educadores com de les famílies. A més, durant el curs és programen reunions i trobades grupals, on exposem el nostre projecte educatiu, així com entrevistes personalitzades a l’inici i a mitjans de curs o quan es consideri oportú.

La participació de les famílies a l’escola és molt activa, tant a través de l’AMPA com del Consell Escolar i amb altres formes de participació com són les comissions de treball. Potenciar les relacions amb les famílies permet promoure l’intercanvi d’experiències, criteris i opinions sobre l’educació integral dels infants, aconseguint trobar la coherència en la tasca educativa conjunta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s