Comissions de treball

Les Comissions de treball son espais compostos per famílies i educadores que organitzen i dinamitzen diferents accions al llarg dels curs. La seva funció pot ser diversa, i poden variar depenent de les demandes o necessitats que és detecten tan per part de l’equip com per part de les famílies. En aquest moment tenim en actiu:

  • La comissió de festes: com el seu nom indica és l’encarregada de l’organització de les festes que es programen durant el curs.
  • La comissió de xerrades: la seva funció detectar les inquietuds generals de les famílies i buscar ponents que puguin puguin venir a l’escola i aportar la seva visió sobre diferents temes.
  • La comissió d’escola verda: s’encarrega de la cura i manteniment del nostre jardí, així com d’engegar el projecte cap a una escola més sostenible.
  • La comissió artística: és l’encarregada de promoure diverses accions, amb famílies, durant el curs que involucren aquest llenguatges de caire més artístic i creatiu.

Cada comissió s’autogestiona de manera diferent segons el curs i la disponibilitat dels seus integrants. D’aquesta manera es poden obrir fàcilment a un major número de famílies.